Безплатни Футболни Прогнози

futbolni prognozi sportbg1.info

Сайтът SportBG1.info е създаден в началото на 2011 година. В него даваме прогнози за срещите за деня от вътрешните футболни първенства на държавите в Европа и Света, които предизвикват най-голям интерес, както от спортна гледна точка, така и като възможност за залагания и евентуални печалби. Мачовете за Купите на страните, приятелските и международните срещи на отборите са доста по-трудно прогнозируеми, както относно фактора "домакинско" предимство, тъй като повечето се играят на неутрални стадиони, така и от гледна точка на съставите на отборите и различните тактически схеми, които треньорите използват в тези срещи и не са обект на анализ в този сайт.

Срещите са подредени по начален час на започването им, последвани от прогнозите ни за тях и коефициентите на букмейкърите за съответната прогноза, като почти веднага след края на даден двубой се дава информация за крайният изход на срещата и печеливша ли е прогнозата ни или не. Само с един бърз поглед всеки Потребител може да прецени, доколко успешни са нашите Футболни Прогнози и доколко може да ни се довери. Изненади винаги са възможни и стават доста често, обикновено в края на първенствата, но целта ни е броят на непознатите футболни срещи да бъде сведен до минимум.

Логиката ни при даване на прогноза за даден двубой, може да се проследи в другият ни сайт SportBG1.com, където намира място обоснованата ни прогноза за двубоят на деня, която според нас има най-голяма вероятност да бъде печеливша. Целта на сайта е ежедневно да се публикува по една обоснована футболна прогноза, като срещата която се прогнозира се подбира много внимателно от Екипа ни и задължително е от вътрешното първенството на съответната страна, където се предполага, че в повечето случаи отборите залагат на титулярните си футболисти и се стремят към победата, съобразно своите възможности естествено. Прогнозата се базира на постоянното наблюдение за състоянието на двата съперника, досегашното им представяне във вътрешното първенство, изявите им в последните няколко кръга, които показват моментната форма на отборите, както и анализ на представянето на своя стадион за отбора домакин и на чужд терен за тима гост. Не малко значение се отделя и на анализ на преките двубои между двата противника, които понякога са доста по-важен фактор от психологическо естество, отколкото моментната форма на двата отбора. Естествено никой не може да гарантира 100% успеваемост на своите прогнози, но около 70% познаваемост на изхода на предлаганите срещи, към която се стремим, с оглед и на високите коефициенти, които обикновено подбираме, би трябва да гарантира стабилни печалби на нашите потребители. Все пак крайното решение да заложи или не на дадена среща си остава изцяло на Потребителя и нашият Екип не може да носи отговорност за финансови или друг вид загуби, възникнали в резултат на предложените в сайта прогнози.

Сайтовете са предимно с развлекателна и информационна цел, даващи доста подробна справка за предстоящите за деня срещи само от вътрешните първенства, началните им часове, а и почти веднага след приключването им и резултатите от тях. Надяваме се и прогнозите в тях да са полезни на нашите потребители и Ви пожелаваме много късмет и успехи с нашите Футболни Прогнози!!!

В случай на нужда може да ни пишете на contact (клюмба) sportbg1.info.

sportbg1.info