Експертни прогнози с проценти вероятност

futbolni prognozi prognozite.org

Идеята на сайта за футболни прогнози Prognozite.org е да пресмята по дадената система вероятността за изход на даден мач като смята колко процента може да се случи да излезе победа за домакините, колко процента равен мач и колко процента победа за гостите.

Системата е самообучаваща се и дава по-добри показатели с напредване на първенството. По време на лятната подготовка много от отборите правят промени в съставите, на треньорите, на схемата на игра. Затова трябва да минат няколко кръга да се види кой отбор колко силен е и да могат да се смятат по-точно процентите за победа на домакините, гостите или равен.

Играем само 1, X, 2 или двоен шанс - 1X, X2 и 12. Системата не дава други прогнози.

Системата смята 8 показателя за определянето на процентите вероятност. В началото на сезона се вземат мачовете от предния сезон. Но с напредването на сезона и изиграването на мачовете - започват да се вземат предвид и мачовете изиграни през сезона, които имат много голяма тежест в определянето на процентите вероятност. Затова препоръчваме да играете мачове от първенства, които са изиграли вече 4-5 кръга.

На база на процентите даваме някакъв знак, който е вероятно да се случи - 1, 2, Х или най-често двоен шанс - 1Х, Х2 или 12. Като се избира кое е по-вероятно да се случи и кой коефициент е по-висок за тази вероятност.

Надяваме се да Ви бъдем полезни с нашите Футболни Прогнози и още повече с нашата система за оценка на вероятността за изхода на даден футболен мач.

prognozite.org