Система за Футболни Прогнози

futbolni prognozi prognozite.info

Prognozite.info е създаден в средата на 2011 г. с цел публикуването на футболни прогнози на базата на система, за която може да прочетете повече в съответната секция "системата за футболни прогнози".

Идеята на сайта за футболни прогнози е да пресмята по дадената система вероятността за крайният изход на даден футболен мач. На база анализа на срещите за деня, ние пресмятаме по системата за футболни прогнози определен брой точки за изхода на всяка среща и публикуваме тези, които според нас имат най-голяма вероятност да излязат. Системата ни за футболни прогнози пресмята брой точки за всеки отбор и на база разликата на точките между тези на тима домакин и на отбора гост, дава оценка за изхода - 1 или 2. По-рядко се дава прогноза X. Също така, когато разликата в точките на двата отбора е малка и коефициентите за двоен шанс са добри, прогнозата обикновено е 1X или X2, като доста рядко се прогнозира 12.

Поставили сме си за цел да търсим и публикуваме прогнози за най-малко 2-3 футболни мача на ден. В дните с много мачове публикуваме прогнози за 10-15 срещи. Всичко зависи дали има мачове, които отговарят на критериите на системата ни за футболни прогнози. Сайта е специализиран само и единствено в публикуването на футболни прогнози за вътрешните първенства на повечето водещи футболни страни предимно в Европа, но и от още няколко други континента. Системата е фокусирана само върху първенствата, като за купи, приятелски мачове и други не се правят прогнози, защото водещ компонент при изчисляване на шансовете за победа е мястото във временното класиране на двата състава и на тази база се изчисляват точките и разликата м/у тях. Не трябва обаче да забравяте, че Футбола е игра с топка и понякога един ранен гол, червен картон, промяна на времето, нелепа контузия на основен играч в деня на срещата и редица други непредвидени ситуации, могат коренно да променят изхода на даден двубой. Ето защо Ви призоваваме да залагате разумно и да използвате нашите прогнози, само за да затвърдите или отхвърлите някои свои съмнения относно крайния изход в даден двубой. Крайното решение си е изцяло на Ваша отговорност. Нашият екип не носи отговорност за финансови и/или морални загуби, възникнали в резултат на използването на публикуваните в сайта прогнози.

Надяваме се да Ви бъдем полезни с нашите Футболни Прогнози и още повече с нашата система за оценка на вероятността за изхода на даден футболен мач. За връзка с Екипа на Сайта, относно възникнали въпроси или предложения, можете да използвате формата за контакт с нас. Ще се стараем да получавате своевременен отговор на всяко Ваше запитване.

И накрая, разбира се, Ви пожелаваме много успехи с нашата система за Футболни Прогнози!

prognozite.info